Publicitate Cineplexx

Atrage atenția publicului prin intermediul promovării digitale

Despre noi

Publicitate digitală la Cineplexx oferită de Ekogroup.ro își propune să îți ofere metode moderne de promovare și placement-uri în zone cu trafic intens, pentru ca reclama ta să ajungă la un număr cât mai mare de oameni într-un timp cât mai scurt.

Îți punem astfel la dispoziție atât dispozitivele digitale, cât și servicii de consultanță personalizată pentru a alege ce ți se potrivește cel mai bine și servicii de realizare a reclamelor, pentru ca tu să scapi de griji și să te bucuri de rezultate.

Misiune

Venim în sprijinul antreprenorilor din București care își doresc să ajungă la un număr cât mai mare de oameni într-un timp cât mai scurt prin utilizarea reclamelor moderne, creative, cu impact. Ne propunem, astfel, să utilizăm întreaga noastră experiență pentru a oferi servicii complete de promovare cu ajutorul totemurilor și ecranelor digitale în zone populare, cu ajutorul partenerilor noștri.

Viziune

Scopul nostru este să realizăm parteneriate cu toate cinematografele din București și din țară, pentru a oferi spații publicitare cât mai nișate pentru compania ta.

Valorile noastre

Ne recomandă experiența și profesionalismul, iar activitatea noastră se bazează întotdeauna pe transparență, corectitudine și respect. Succesul celor cu care colaborăm este și succesul nostru, de aceea ne dorim colaborări de lungă durată.

Un proiect Eko Group

Publicitate Cineplexx este un proiect marca EKO Group, care reunește experiența mai multor specialiști în domenii conexe, complementare, pentru a oferi servicii complete antreprenorilor cu care colaborăm.